GRATIS VERZENDING VANAF €49,95 BINNEN NEDERLAND

Ruilen & retourneren

kan ik een bluetooth speaker zonder reden retourneren?

Geen probleem. Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je kan dan kiezen voor een terugbetaling of voor een vervangend product. Zorg bij het retourneren ervoor dat je het retourformulier in het pakket bijvoegt. Indien je er een vervangend product voor in de plaats wilt, zorg er dan voor dat je van te voren checkt of we het product/maat ook daadwerkelijk op voorraad hebben. De verzendkosten van het vervangende product zijn voor onze rekening.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Je mag je product zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen retourneren. Verpak je retour bestelling inclusief retourformulier altijd in een verpakkingsmateriaal of in een kartonnen doos en zorg ervoor dat het pakket goed dicht geplakt zit. Wij vragen u vriendelijk om het product nooit alleen in de productdoos te retourneren.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

De portokosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor de klant zelf, tenzij je een verkeerd product ontvangen hebt. De keuze van verzendservice is aan jezelf, je mag het product dus via PostNL, DHL, Selectvracht of DPD retourneren. Zorg er wel altijd voor dat je een tracking nummer van het pakket hebt.

Download en print je retourformulier.
Download retourformulier

Zodra wij je geretourneerde bestelling terug ontvangen hebben zal hij zo snel mogelijk in behandeling worden genomen en zal het factuurbedrag binnen 14 werkdagen terug gestort worden op je rekening. Het bedrag zal via dezelfde betalingsmethode als bij aankoop terug gestort worden.

 

Kan ik een terugbetaling ontvangen?

Als je bestelling in originele staat geretourneerd is, is dit mogelijk. Dit moet op het retourformulier aangegeven worden. Let er wel op, als je betaald hebt via Fashioncheque dan is een terugbetaling momenteel nog niet mogelijk. Het iDeal bedrag wat apart is betaald zal wel teruggestort worden, het bedrag wat betaald is van het saldo van de kaart zal terug gegeven worden in de vorm van een waardebon voor de webshop.

 

Hoelang duurt het totdat ik mijn terugbetaling ontvang?

Het aankoopbedrag staat binnen 7 dagen na het in goede staat ontvangen van het geretourneerde product.

Worden de verzendkosten ook terug betaald?

Bij een terugbetaling wordt het hele factuurbedrag terug betaald. Hieronder vallen ook de verzendkosten die bij de bestelling gerekend zijn. De verzendkosten van het retourneren worden niet terug betaald.