GRATIS VERZENDING VANAF €49,95 BINNEN NEDERLAND
X-mini Kai 2 oranje

59,95

Uitverkocht

X-mini Kai 2 oranje

59,95

Levertijd:Voor 16:00 besteld volgende dag in huis. 

De X-mini Kai 2 is een solide speaker van 120 gram, één van de high-end portable speakers van X-mini. De Kai 2 is dankzij zijn gewicht gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Doordat je deze X-mini speaker in kan klappen als je hem niet gebruikt, past hij gemakkelijk in elke tas.

Out of stock

Artikelnummer: 8885005250894. Categorieën: , . Tags: , , , , .

X-mini Kai 2 speaker

De X-mini Kai 2 speaker is een solide minispeaker van 120 gram, één van de high-end minispeakers van X-mini. De Kai 2 speaker is dankzij zijn gewicht gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Doordat je deze X-mini speaker in kan klappen als je hem niet gebruikt, past hij gemakkelijk in elke tas. De minispeaker kun je zowel met elk apparaat verbinden door middel van Bluetooth als door middel van een 3.5mm audiojack-kabel (wordt meegeleverd). Het aansluiten met Bluetooth is erg gemakkelijk, de verbinding is met alle apparaten die Bluetooth ondersteunen binnen enkele seconden gelegd.

Hoge geluidskwaliteit

De speaker van 2,5 watt heeft een keramische driver, wat ervoor zorgt dat er een helder geluid met een diepe bass geproduceerd wordt. Hierdoor is de kwaliteit ongekend voor een portable minispeaker. Met de ingebouwde microfoon kun je hem gebruiken om handsfree te bellen. Doordat de microfoon ten opzichte van het eerste Kai model verbeterd is, heb je nog minder last van achtergrondgeluiden als je belt. Ook is het mogelijk om je eigen koptelefoon aan te sluiten, waardoor de Kai verandert in een Bluetooth-adapter. Ideaal als je muziek wilt luisteren op je koptelefoon en je kabel niet lang genoeg is.

Lange batterijduur

De batterij van de Kai 2 is verder verbeterd. Inmiddels heeft de minispeaker een batterijduur tot 18 uur! Dit terwijl de laadtijd van de speaker slechts 2,5 uur is. Opladen gaat erg gemakkelijk via een standaard micro-USB aansluiting, de oplader wordt meegeleverd met de Kai 2 speaker. Micro-USB word ook gebruikt bij een groot gedeelte van de Android telefoons. Het is daarom ook mogelijk om met een telefoonoplader de X-mini Kai 2 speaker op te laden.

X-mini Kai 2 Specificaties

Gewicht 0.12 kg
Afmetingen 5.2 x 5.2 x 6.2 cm
Merk X-mini
Model Kai 2
functie Belfunctie, Bluetooth
Kleur oranje
Aansluiting Aux, Micro USB, USB
Geluidssysteem Mono
Signaal-ruisverhouding >89db
Oplaadtijd 2,5 uur
Gebruiksduur 18 uur
Gewicht 0.12 kg
Afmetingen 5.2 × 5.2 × 6.2 cm
Merk

X-mini

Model

KAI 2

Functie

Belfunctie, Bluetooth

Volumeregelaar

ja

Geluidssysteem

Mono

Oplaadtijd

2.5 uur

Gebruiksduur

8-18 uur

Aansluiting

Aux, Bluetooth, Micro USB

Watt

2.5w

Frequentie

20 Hz – 20 Khz

Signaal-ruisverhouding

>89dB

Vervorming

<0.3%